HEARTS OF THE MONTH - NOVEMBER

by - hétfő, december 09, 2013


Írom ezt december 8.-án, na de sebaj. Megfordult a fejemben egy 'Hello December' témájú poszt is, de miután szembesültem azzal, hogy már annyian és annyiféleképpen közölték velünk, hogy beköszöntött a Karácsony hava, erről inkább szépen csendben letettem. Viszont születtek egyéb ötletek és poszt-témák is, remélem, hogy meg is tudom őket valósítani a héten, úgy, ahogyan azt elterveztem. 

Közben pedig még mindig rohangálok mint pók a falon - mármint nyilván csak munka után -, mert ha éppen nem karácsonyi ajándékok után járok, akkor edzeni megyek, este hétre hazaesek, főzöm a kajámat másnapra, bedobozolom, és máris ott tartok, hogy mehetek aludni (amit egyébként nem teszek, mert olyan jó éjszaka sokáig fent maradni, azután minden egyes reggel keservesen megbánni). Érlelődik a bejegyzés erről is egyébként (márhogy az egészséges életmódról, diétáról és a kondiról), de még szedem össze a mondanivalót. Most viszont akkor képözön, ahogy megszokhattátok. :) 


(Egyébként totálisan Karácsony lázban égek, de szerintem ez egyértelműen ki fog derülni... :D)

food
napok óta a Karácsonyi menün agyalok, totális lázban égek, a Good Food ki sem kerülhet a táskámból - ezt hivatott szimbolizálni a kép 

drink
mondanom sem kell gondolom, hogy legszívesebben állandóan forralt bort szürcsölnék, a nap bármely szakában

girl
tudom, hogy Kim már szerepelt itt, de a régi fotóit elnézegetve legszívesebben sírva könyörögnék neki, hogy tegye meg ő is ugyanezt - csodálatosan szép volt ez a nő, Kanye uralma óta azonban egyre csak hervad...

boy
azt hiszem talán már Jensen is bekerült a listába, de elnézegetve ezt a képet, ugyan mégis KIT ÉRDEKEL???!
nem csak maga a fotó zseniális (pedig még mennyire, hogy az), de ez az ember olyan szívfájdítóan gyönyörű, hogy szavakat sem találok rá... a fantasztikusan zöld szemétől a legutolsó szeplőig tökéletes!

outfit
ohhh igeeen, perfection! 

shoes
első látásra szerelem, jelen esetben szinte bármit megadnék érte, ha szembe jönne a boltok polcain

makeup
nincs is értelme ide Lindán kívül bárki mást betenni, mert ez a nő egymagában annyira zseniális, mint húsz másik sminkmester/beauty-blogger együttvéve
 az összes sminkje maga a tökély, ezt például simán el tudom képzelni az ünnepi asztalhoz (már persze, ha képes lennék leutánozni)

nails
annnnyira ünnepi és annnnnyira cuki ^__^ 

fun
bocsánat, de ezen percekig röhögtem, bármiféle túlzás nélkül :DD

cute
hát ezt vétek lenne megenni, annyira elképesztően aranyoooos :) 

creative
egyszer valakivel csináltatok egy ilyet, az tuti!

motivation
én személy szerint nagyon szeretem a before-after képeket, ugyanis fantasztikusan motiválóak tudnak lenni!
nincs is annál meggyőzőbb, vagy inspirálóbb dolog, mint látni, hogy nálam néha sokkal elkeserítőbb helyzetből induló lányok megcsinálták a "lehetetlent", és elérték az álomalakot (és nem mellesleg valószínűleg sokkal egészségesebbek, magabiztosabbak, és boldogabbak is lettek mellé).
ilyenkor mindig felszívom magam, mert látom, hogy hová juthatok, ha most nem adom fel, és ez iszonyatosan nagy löketet tud ám adni. :)

Mi a véleményetek, hogy tetszenek a novemberi szívecskék? 

You May Also Like

0 megjegyzés