PIECES 05

by - szerda, április 16, 2014

Sok dolog történt az elmúlt egy hónapban, gyakorlatilag teljesen megváltozott pár eddig állandó pontja az életemnek, szóval ezidáig azzal voltam elfoglalva, hogy hozzászokjak az új állapotokhoz. Azonban tudom, hogy mostanság nagyon elhanyagolom a blogot, pedig tényleg nagyon szeretem, és fontos a számomra. Szóval most hoztam egy kis képválogatást az elmúlt hetekből, ami legyen egyben egy bocsánatkérő poszt is, amiért ennyire régen írtam, illetve néztem errefelé. 
Ez a kép a konyhaművészetemet hivatott bemutatni - haha. Zabkása variációkat, zabpalacsintát, valamint édesburgonyába töltött pikáns, csípős szószban főtt rákocskákat láthattok felvonultatva. Esküszöm, a zab a világ nyolcadik csodája, tápláló, egészséges és finom. Melegen ajánlom mindenkinek (pedig nem csak melegen jó, muhahaha), főleg azoknak, akik tévesen abban a hitben élnek, hogy a zabkása szar. Mert nem az, a zabkása csodásmesés és ráadásul rengeteg módon variálható. Itt éppen egy étcsokis-banános, és egy mogyorós verziót láthattok. A mogyorósba tejszínes mogyoró aroma került, amit esküszöm magában is akármikor felhajtanék, olyan fantasztikus illata van... Mindig vissza kell fogjam magamat, amikor lekerül a kupak. Mivel tejet (illetve bármiféle tejterméket) már nem ehetek - a tejfehérje bontó enzimem bemondta az unalmast, ennél fogva semmilyen tápanyagot nem tudok felvenni a tejből, simán csak átmegy rajtam. Szóval annak érdekében, hogy ez később ne okozzon allergiás reakciót, vagy esetleg súlyosabb problémát, nulláztam a tejtermékeket, a keményebb sajtokat kivéve. Úgyhogy emiatt már szinte az összes Alpro italt végigkóstoltam, és jelentem a vaníliás rizs és a mogyoró a legkirályabb közülük. A fent látható kásácskák is rizsitalból készültek, nyami. 

Amikor nagy kabátvadászatban voltam, akkor próbáltam fel ezt a darabot a NewYorker-ben. Azóta is fáj érte a szívem, ugyanis nem őt hoztam haza, és kezdem komolyan bánni a dolgot.
Mellette a Misha Perfect Cover BB krémet láthatjátok, ami erősen pályázik az "Életem legjobb vétele" posztra, ugyanis TÖKÉLETES. A koreaiaktól indult az egész BB krém mánia, és jelentem, valóban ők ennek a témának a koronázatlan királyai. Nem csak, hogy ez a csoda tökéletesen fed és ápol, de isteni az illata is, és elég belőle egyetlen pumpálás az egész pofimra. Imádom.
Legalul az aktuális körmöm pompázik, abszolút váratlanul és teljesen meglepő módon szegecses lett. No még ilyet... Emellett rajzolni is szoktam, ezt a kemény szuperhőst a szerelmemnek készítettem Valentin-napra.

És végül a beauty szakasz. Felül a szépségsarkocskám látható, egy távoli és egy közelebbi képen. Ebben/ezen a szekrényben/en tárolok gyakorlatilag mindent, amit a fejemre/testemre kenek, fújok vagy aggatok. :D Emellett itt vannak a vitaminjaim, az allergia-gyógyszerem és az étrend-kiegészítőm is. A szekrény mellett pedig ott a "gyúrós" szakasz, a tojásfehérjém, az L-karnitinem, és jelenleg egy zacskó Isotec Endurance figyel.
Középen a Glamour-napok termése látható, egy s.Oliver saru, egy Orsay táska, amivel két hete szemeztem már, illetve egy csini Maybelline rúzs. Régen volt utoljára ilyen termékeny számomra ez a pár nap, a legutóbbiakon ugyanis gyakorlatilag semmit sem találtam. Alul pedig egy korábbi vásárlás termése, ezt a farmerkabátot hoztam haza a fenti zöldes helyett. Az Essence bronzosítója és a Garnier szemkörnyékápolója is nagyon bevált, de az ajakápolóra nem találok szavakat, kábé csak a vááááááóóóóó jut eszembe. Isteni illata van, és ráadásul rögtön totálisan felpuhítja az ajkaimat, emellett nagyon tartós. A Müllerben akadtam rá, és biztos, hogy újra fogom vásárolni. 

És így a végére: ezer és egy bocsi a kimaradásért, összekapom most már magam! :) 

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. A töltött burgonya láttán komolyan elkezdett csorogni a nyálam!!! Zabkását még soha életemben nem ettem, de mostanában elkezdtem kicsit jobban odafigyelni az egészségemre (ami annyit jelent, hogy igyekszem minden nap zöldséget és gyümölcsöt enni, és csak havonta egyszer eszek csipszet, azt is megfelezem Viktorral). Mivel a süteményeket kivéve a konyhában nagyon ügyetlen vagyok, szívesen olvasnék bővebben a zabkása, és más egészséges ételek elkészítéséről Nálad - persze, ha majd lesz rá időd! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, örülök, hogy sikerült vele ilyen hatást elérni. :D Nagyon szívesen teszek fel kajavariációkat egyébként, eddig nem hittem volna, hogy lenne rá igény, de ha igen, az csak jó! :)

      Törlés
  2. mi miatt változott meg az életed? :( már ha publikus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magánéleti változások történtek, ennél többet erről nem igazán szeretnék mondani. :)

      Törlés