NOTD - ICED LATTE

by - vasárnap, október 27, 2013

Még múlt hétvégén fotóztam le a legújabb alkotást, de látszik, hogy rengeteg és még annál is több időm van, ugyanis már most sikerült is eljutnom odáig, hogy bemutassam nektek. Azóta viszont már ismét más színben pompáznak a körmeim, épp most kentem fel ugyanis az Essence - 122 Chic Reloaded fantázianevű lakkját. És úristen, egyszerűen imádom, fantasztikus színe van, holnap igyekszem megörökíteni ezt is, és minél előbb feltenni. 
De visszakanyarodva az Iced Latte-hoz, legutóbb ismét hatalmába kerített a nude mánia, és úgy éreztem muszáj elővennem a kollekcióm ezen darabjait. Viszont kicsit egyhangúnak éreztem magában, úgyhogy egy kis csillogással igyekeztem feldobni. A végeredmény pedig a következő lett... (elnézést, néhol bizony kimentem a vonalból, és annyira szerettem volna megörökíteni, hogy amint kész lettem már lőttem is a képeket)





És a "hozzávalók" :) 

Hogy tetszik a végeredmény? 

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon jól áll ez a szín! A Chic Reloaded pedig nálam is nagy kedvenc, be is került az őszi kedvenceim közé :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem is, egyértelműen. Kellően sötét (valamiért most teljesen rákattantam a sötét, meleg színekre - hiába, az ősz) és mellé még csillog és fénylik is... hát totális szerelem. :)

      Törlés