GOODBYE 2013, IT'S TIME TO MOVE ON!

by - szerda, január 01, 2014

Most, hogy remélhetőleg már mindenki magához tért az előző este mámorából, nagyon de nagyon boldog új évet szeretnék kívánni mindannyiótoknak!  Köszönöm az egész éves figyelmet, a kommentárokat, vagy ha csak párszor idekattintottatok, és érdekelt titeket a locsogásom. Nagyon sokat jelent, hogy itt vagytok, és remélem ez idén sem fog megváltozni.


Kívánom, hogy ez az év mindenkinek a lehető legjobb dolgokat hozza az életébe, de ne feledjétek: a segítségetek nélkül nem megy. Legyetek nyitottak és bátrak idén is, ragadjátok meg a lehetőségeket, ne rágódjatok túl sokat az elmúlt esztendőn, hiszen az már mögöttünk van. Egy gyors számvetés azért nem árt, de a tanulságokat levonva, és ismét sok tapasztalattal bölcsebben nézzetek az új év elébe, és mindigmindigmindig próbáljatok pozitívak maradni! Bármi is jön, soha nem történik ok nélkül, de az ok néha csak annyi, hogy a sok negatív gondolat vonzza az utatokba. Nincs erre szükség, felejtsétek el a kétségeket és a félelmeket, és egyszerűen csak éljetek a mában, szeressétek akik titeket is szeretnek, és töltsetek minél több időt azokkal, akik igazán fontosak.

... álmodjatok nagyokat, azután valósítsátok meg az álmaitokat, tűzzetek ki új célokat, ismerjetek meg új embereket, utazzatok, egyetek és igyatok jókat, vigyázzatok az egészségetekre, sportoljatok, szórakozzatok, szeressetek, nevessetek, és mindig legyetek hálásak ...


Én igazán hálás vagyok az elmúlt év minden percéért. Nem volt tökéletes, sőt, kifejezetten vegyes év volt, sok rossz és sok jó is történt, de úgy érzem mindenből tanultam valamit. Ma már ismét boldog vagyok, és minden egyes nap hálát adok azért, amim van. A remek családért és a barátokért, a szerelemért, ami ezt a nehéz időszakot is túlélve ismét visszalopta magát az életembe - habár ha pontos akarok lenni, sohasem tűnt el igazán - . Azért az érzésért, ami eltölt, amikor a keresztlánykám hozzám bújik, vagy amikor egy csacsogós csajos estén majd megszakadunk a nevetéstől. Azért, hogy mindenem megvan, amire szükségem lehet, és azt hiszem, nem is kívánhatnék ennél többet. 
Nem csöpögök tovább, már én is kezdem magam egy Coelho könyv lapjain érezni, de a lényeg az, hogy álljon itt egy nagy KÖSZÖNÖM, azért ami eddig történt, és azért ami még rám/ránk vár. :) 

You May Also Like

0 megjegyzés